Colțul cu recomandări

A fall from Grace 2020 – review

Netflix and chill, nu?

Aseară am acceptat sugestia subtilă, evident, a Netflix-ului de a mă uita la un film produs de ei – A fall from Grace.

Filmul este o dramă care pune sub lupă viața unui avocat începător și a unei femei care îi acordă iubirii o nouă șansă.

Povestea m-a prins și m-a ținut captivă în fața ecranului până la final iar pentru asta am zis să vă povestesc și vouă despre el.

O tânără avocată care se află la începutul carierei sale și care se teme de sala de judecată primește dosarul lui Grace Waters, o femeie acuzată de crimă.

Jasmine este genul de avocat la început de drum care se ferește de sala de judecată și este recunoscută drept avocatul care semnează acorduri cu procuratura.

Cazul lui Grace Waters trebuie să dispară și totul pare a fi pregătit pentru semnarea unui acord cu procuratura când lucrurile se schimbă.

Jasmine vede ceva mai mult în ochii plini de lacrimi a lui Grace și decide să afle adevărul.

Pasiunea pentru lege și dreptate își face loc în sufletul tinerei avocate care depune toata energia și resursele de care dispune în acest caz.

Primul caz pe care îl reprezintă în sala de judecată pare unul cu un final bine cunoscut – declararea lui Grace Waters ca vinovată pentru uciderea soțului ei.

Finalul filmului întregește povestea și dezvăluie partea întunecată a lumii. Dezvăluie acea lume întunecată a minților criminale a oamenilor.

A fall from Grace este un film sentimental, cu o doză de suspans și cu o tentă mare de realitate.

Povestea femeii care într-o zi crede că are totul iar în ziua următoare pierde tot din cauza unei iubiri pe care o credea sinceră.

Vă recomand să vă uitați la acest film și să descoperiți acea de realitate din povestea lui Grace și a lui Jasmine.

Enjoy!