Copile nu uita să trăiești

Probleme, griji și gânduri, bani, familie, case, mașini – cam la asta crede multă lume că se rezumă viața.

Ce ar fi dacă cinve ți-ar spune că viața este despre mult mai mult?

Refuz să cred și am refuzat mereu să cred că viața asta este despre un joc cu reguli stricte. Despre facturi, presiune socială și monotonie.

Viața este despre zâmbetul pe care îl găsești în orice, despre melodia aia care îți face corpul să se miște în centrul orașului. Despre peisaje frumoase, înghețată și prieteni.

Viața este despre ce îți face sufletul să zâmbească!

Puteți să spuneți ce vreți dar modul în care am fost noi crescuți de către părinți nu mi se pare cel mai bun mod. Am fost pregătiți pentru o viață plină de reguli cu un scenariu bine definit (școală, job familie, the end).

Îi admir pe acei părinți care își încurajează copii să facă ceea ce își doresc, să exploreze fără frica de eșec.

Zâmbește copile și trăiește viața asta așa cum îți dorești.

Zâmbește copile chiar dacă ești adult acum. Joaca-te dacă dorești, sari pe trambulină, dansează ca și cum nimeni nu se uită, uită de tot ce ai învâțat și trăiește după regulile tale.

Călătorește, cunoaște oameni noi, mută-te acolo unde sufletul tău se simte acasă!

Știu la ce vă gândiți. Că trăiesc într-un univers pararel și că ar fi bine să îmi dau cu apă pe față și să trăiesc pe Pământ că lucrurile nu sunt așa ușoare.

Și dacă sunt?

Când ai încercat ultima dată să faci ceva pentru sufletul tău? Pentru copilul din tine care era cândva plin de vise și speranțe? Pentru copilul ală pe care îl ignori constant pentru că acum ai crescut și ești un adult serios.