Uncategorized

Din viață adunate – Viața ca un film?

Este o vorbă ce îmi place mult ‘ Trăiește-ți viața ca pe un film’.

Recent m-am uitat la Sex and the city pentru că acest serial se înțelege diferit în funcție de etapa în care ești în viață.

Dacă ar fi să aleg un personaj care îmi place mult acela ar fi Carrie Bradshaw. Nu este o surpriză, așa-i?

Carrie pare genul de femeie care își trăiește viața ca pe un film. Drame, iubiri, bucurie, tristețe, traume și o mare porție de romance – așa o văd eu pe Carrie.

Are un grup de prietene care sunt alături de ea în orice etapă a vieții dar cu toate astea are părticele pe care doar ea le cunoaște despre ea.
Ce îmi place cel mai mult la Carrie este modul în care își trăiește viața, lăsând impresia că transformă fiecare zi într-o scena de film.

M-am tot gândit în ultima vreme cum ar fi dacă am deveni propriul nostru narator și am trăi fiecare zi ca pe o scenă de film.
Cum ar fi dacă am elimina orice gând și am profita de vânt ca să ne limpezim gândurile. Cum ar fi dacă am profita de ploaie ca să ne eliberăm de toate emoțiile negative?

Cum ar fi dacă ne-am îmbrăca așa cum ne poftește sufletul fără să ne pese de privirile celor din jur?

Pheobe din Friends are o replică care ar trebui să ne-o repetăm mereu, ‘de ce îți pasă de cei din jur? Ei sunt acolo pentru o secundă și apoi dispar , nu o să îi mai vezi niciodată’.

Sâmbăta dimineața este rezervată pentru articole pe blog momentan. Astăzi stau la masa, într-o cafenea și mi-a venit în minte secvența cu Carrie care pleacă de acasă și scrie dintr-o cafenea.
Eu stând la masă, în vitrina cafenelei îmi dă același vibe de actriță în propriul meu film.

Să fie mediul un imbold pentru a scrie mai mult sau e doar acel sentiment de actor în propriul film?

Știu că am tendința de a romantiza lucrurile și sunt visătoare de multe ori dar nu suntem toți așa?

Dacă nu este toată lumea așa, aș vrea să știu de ce. De ce nu ai vrea ca din când în când să îți trăiești viața ca pe secvență de film?

Nu știu dacă aceste rânduri au sens pentru altcineva în afară de neuronul meu abia trezit în această dimineață de sâmbătă dar aș fi curioasă să aflu.

Aș vrea să știu ce vă ajută pe voi să vă faceți viața mai frumoasă și experiențele mai interesante.