Frumoasa mereu adormita

Astăzi am să vă mărturisesc un lucru despre mine. Am să vă povestesc cât de disperată sunt după somn și cât de mult iubesc această activitate.

Eu sunt genul de om care s-a născut obosit. Chiar nu glumesc când spun asta. Sunt mereu dispusă să dorm și aș putea adormi oriunde și oricând.

Dau drumu la film? Adorm în primele 10-15 minute.

Mă pun în pat pentru 5 minute, ne vedem dimineață.

Mergem cu avionu? Perfect, adorm înainte de a decola.

Am avut și perioade când somnul meu a fost afectat de un pat neprimitor care nu m-a lăsat să mă aventurez în lumea viselor.

Pentru mine este important ca patul în care mă aventurez pentru o sesiune de somn odihnitor și dulce să fie confortabil iar cel mai important aspect este salteaua. Am nevoie de o saltea moale dar totuși ortopedică ca să îmi ofere suportul necesar pentru spatele meu obosit de la statul la birou.

Am cautat multă vreme salteaua ideală care să îmi ofere senzația de confort, siguranță și un somn neîntrerupt.

Este dificil să alegi o saltea ideală având în vedere paleta largă de variante existente pe piață iar eu sunt puțin sceptică când fac cumpărături de genul acesta. Mă gândesc că o saltea este precum un partener de viață, o alegi pe o perioadă îndelungată și trebuie să vă înțelegeți perfect.

Am căutat mult pe internet păreri, recomandări și m-am documentat despre fiecare tip de saltea existent. În timp ce căutam salteaua ideală pentru mine am descoperit programul 100 de nopți by Amber.

Acest program minunat, 100 de nopți by Amber îți permite să testezi salteaua timp de 100 de nopți iar dacă nu te convinge că este salteaua ideală pentru tine o poți returna și îți primești toți banii înapoi. Vă imaginați cum a sunat această oportunitate pentru mine, nu? Am ales salteaua Amber de pe site ce am crezut că îmi îndeplinește toate cerințele și am plasat comanda. Salteaua mi-a ajuns la ușa cu ajutorul curierului.

Am desfăcut salteaua fără să clipesc și am așteptat precum un copil mic care își așteaptă cadoul de Crăciun, să o încerc.

Salteaua este mirifică pentru mine. Are o tehnologie hibrid care este o combinație de spumă cu chihlimbar АmberFoam® brevetată și spumă HR cu efect de masaj,7 zone de confort, spumă cu memorie de calitate avansată și sistem ortopedic Pocket spring.

În prima noapte am dormit ca un copil mic, neîntoarsă iar dimineața am fost plină de energie. Am fost puțin sceptică și am dat vina pe efectul placebo și pe entuziasmul produsului nou achiziționat. Efectul de somn odihnitor și relaxant l-am obținut timp de o lună de când am început să folosesc salteaua. Acesta a fost momentul în care am spus că nu mai are cum să fie o impresie falsă și că într-adevăr mi-am găsit salteaua ideală pentru mine și pasiunea mea pentru somn.

Pentru voi ce înseamnă un somn odihnitor? Pentru mine este clar că salteaua face toată diferența 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *