Colțul cu recomandări

Jurnalul unui burlac.

Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama scrisă de Emilia și Mihai Bendeac este o carte care m-a surprins plăcut.

Am cumpărat cartea în urma campaniei pe care Mihai a început-o și am considerat că oricum ar fi cartea situația este una win-win. Banii din vânzarea cărții sunt donați pentru renovarea unui spital. La momentul respectiv era vorba de Spitalul Clinic Fundeni.

Faptul că țara asta are nevoie de spitale moderne este o alta poveste și admir acțiunea lui Mihai și a lui Codin de a face un bine pentru noi toți, cu sau fără ajutorul nostru.

Să povestim despre carte totuși… În cele 300 de pagini cum îi place autorului să menționeze constant în carte am trecut prin toate stările. Am râs dar am și plâns.

Dacă este o capodoperă literară și va fi citită pentru ani și ani, nu știu să vă spun dar știu un singur lucru că este o carte scrisă cu suflet.

O cartea despre familie,viață și iubirea pentru teatru.

Dacă l-ați ascultăt pe Mihai Bendeac vorbind măcar o dată în fața camerelor într-un interviu sau l-ați văzut măcar o dată într-o piesă de teatru o să înțelegeți de ce cartea asta transmite suflet și transparență.

Este genul de carte care te lasă să vezi ce se ascunde în sufletului unui om pasionat de ceea ce face și care va face tot timpul imposibilul pentru a-și atinge obiectivele. Din partea mea toata stima maestre pentru pasiunea pe care o pui în munca ta.

Interpretarea ta în ”Bani din cer” a fost excepțională și abia aștept să ajungi în Timișoara cu o nouă piesă de teatru. Știu că va fi dificil să prind un loc dar va merită fiecare încercare de a găsi un loc în sala de spectacol.

Jurnalul unui burlac este o carte despre viață. Despre trăiri și amintiri. Despre partea frumoasă sau mai puțin frumoasă a vieții unui om care a dat totul pentru ceea ce își dorește.

O carte despre cum să trăiești pentru visele tale și cred că dacă ar fi să învâț ceva din cele 300 de pagini ar fi că sprijinul oamenilor dragi din viața noastră este cheia succesului. Încrederea în tine și a forțelor proprii te poate duce acolo unde ai visat mereu dar cum talentul nu este suficient fără muncă.

În tot ceea ce facem avem nevoie de un strop de talent și multă muncă și asta simt că este esența cărții lui Mihai Bendeac.

Partea Conversații cu mama din carte mi se pare una specială. Sunt conversații pe care mulți copii nu le pot avea cu părinții lor pentru că ai nevoie de o relație specială pentru asta. O relație care nu este des întâlnită. Acea relație părinte-copil care este sinceră, deschisă și transparentă.

Este o carte pe care o recomand și dacă aveți dubii că nu este pentru voi atunci riscați cu gândul că acei bani se vor duce către renovarea unui spital și considerati că ați facut o faptă bună pentru ziua de azi.