Prima vacanta, prima iubire

Soarele rasare timid iar lumina patrunde pe geamul micut al trenului. Ma trezesc incet si simt cum pulsul incepe sa creasca pentru ca incep sa constientizez ca sunt tot mai aproape de tine.

Mai aproape de marea intalnire. Cat am asteptat acest moment.

Ma ridic incet din pat si incerc sa nu dau cu capul de tavanul vagonului. Am tras batul scurt si am fost pedepsita sa dorm in patul de la etaj in vagonul cuseta.

Am iesit pe hol si am privit pe geam incercand sa identific cand de aproape sunt de tine. Mai dureaza vreo 2 ore si calatoria cu trenul se sfarseste. Eu voi pasi in gara si voi fugi spre tine, cu bagaje cu tot.

Voi simti pentru prima data briza si nisipul fierbite. Sunt atat de incantata incat am impresia ca timpul s-a oprit in loc.

Ma simt ca un copil care traieste intens fiecare minut care il duce cu un pas mai aproape indeplinirea dorintei sale.

Rotile trenului se opresc iar sunetul care anunta sosirea in gara ma face sa sar pe bagaje si sa ma indrept spre usa. Am ajuns in gara la Eforie Sud. In sfarsit cele 12 ore de calatorit cu trenul s-au scurs iar eu sunt atat de aproape de tine.

M-am dat jos din tren si aproape am uitat ca sunt cu gasca mea de prieteni. Am ramas hipnotizata pe peron si putea sa jur ca aud cum ma strigi. M-au trezit la realitate si m-au luat cu ei catre hotel. Am lasat bagajele la receptie si am plecat catre tine.

In sfarsit simt nisipul fierbinte si te vad. Esti atat de albastra iar valurile sunt minunate. Alerg pana la tine si simt cu ma atingi. Simt racoarea ta peste picioarele mele incalzite de nisip. Un fior ma cuprinde si sufletul imi este inundat de bucurie.

Ma uit in jur si nu te vad decat pe tine. Doamne ce sentiment minunat!

Este prima vacanta la mare si am de gand sa profit din plin de tot ce are de oferit marea. Am dreptul la vacanta dupa o sesiune grea de examene care m-a obosit si de care am trecut doar cu gandul la ea.

Zilele s-au scurs repede. Am admirat rasaritul, am cules scoici si am construit un castel din nisip. M-am bucurat din plin de tot ce ai avut de oferit.

Va invit la mare. Aveti dreptul la vacanta iar Christian Tour sustine dreptul la vacanta.

Eu am inceput sa ma gandesc la vacanta de anul acest si m-am decis sa plec in vacanta cu Christian Tour tot la mare dar poate intr-o destinatie exotica pentru ca ofertele lor sunt tentante rau.

Voi unde plecati in vacanta? Vreau idei.

Disclaimer: Acest articol participa la Spring SuperBlog 2019

One Reply to “Prima vacanta, prima iubire”

  1. Pingback: Proba 1. CHRISTIAN TOUR susține DREPTUL LA VACANȚĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *