Colțul cu recomandăriPărerile lui Lorelai

Talismane pentru brățară Pandora

Am lipsit cam multă vreme dar astăzi vreau să vă povestesc despre o experință plăcută.

Cumpărăturile online pentru mine s-au rezumat multă vreme la electronice și foarte puțin articole de îmbracămite/încălțăminte. De curând am încercat să comand bijuterii online.

Pentru mine cel puțin, este destul de greu să mă las convinsă de o poza dar am zis că este timpul pentru o nouă experiență.

Am ales bijuterii cu valoare mică astfel încât să nu regret banii dați dar la final am ajuns să fiu surprinsă așa de frumos încât am să vă povestesc și vouă.

Acum ceva vreme, multă vreme chiar :D, am primit o brățară Pandora cadou. Brățara a stat așa singurică multă vreme pentru că nu sunt un mare fan al brandului și să dau câteva sute de lei pe un talisman mi se pare prea mult.

Am căutat totuși o alternativă la talismane și am dat peste colecția celor de la EdenBoutique.

! Atenție! În manualul brățarii Pandora scrie că nu este recomandată folosirea cu alte talismane decât cele ale brandului. Nu scrie și motivul așa că mi-am asumat decizia.

Am ales de pe site-ul celor de la EdenBoutique două talismane care mi-au plăcut și am plasat comanda.

Coletul a venit relativ repede și m-a impresionat modul de ambalare.

În cutia de carton am găsit cele 2 cutii de bijuterii cu talismanele, 1 certificat de garanție, 1 pachețel cu o lavetă, 1 pungă pentru cadou.

Conținutul cutiei pare a fi profi și te poate ajuta maxim dacă vrei sa faci cadou cuiva o bijuterie.

O chestie mi-a atras atenția și mi se pare genială deși este un lucru așa micuț – pe cutia de carton era un sticker cu numele persoanei care a pregătit coletul.

Acest detaliu micuț mi se pare genial din punct de vedere al marketingului pentru că atunci când comandăm online nu ne gândim la oamenii care pregătesc pentru noi acel colet. Acest detaliu a dat o notă de umanitate coletului meu.

EdenBoutique o alternativă plăcută pentru bijuteriile fizice.

Experiența plăcută cu EdenBoutique m-a făcut să îi trec pe lista de „locuri” unde voi căuta cadouri în viitor.

Talismanele primite sunt finuțe și par a fi atent lucrate.

Le am deja de 1 lună și se comportă foarte bine. Nu se agață, nu mă deranjează pe mână și nu par să aibă reacție urâtă la contactul cu alte substanțe.

Îmi dau brățara jos doar atunci când folosesc cremă depilatoarea, în rest este pe mână in permaneță.

Cu alte cuvinte vă recomand EdenBoutique pentru bijuterii de argint și cadouri de la distanță.

Disclaimer: Acest articol conține linkuri de afiliat. Cumpărând de pe ele, eu voi primi un comision. Această acțiune nu vă afectează în nici un fel achiziția sau prețurile produselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *