Colțul cu recomandări

Top 5 carti de citit in Noul an

Ai vrea sa citesti ceva dar nimic nu iti atrage atentia?

Am pentru tine cateva recomandari de carti care s-ar putea sa iti placa. Sunt cateva povesti care te vor purta intr-o lume de suspans si drama.

  1. Femeia din oglinda de Rebecca James – un thriller plin de suspans. Povestea te va duce pe meleaguri indepartate din UK unde vei trai emotii puternice alaturi de 2 femei legate de un trecut intunecat. Povestea este plina de suspans si pana la final vei avea cel putin 3-4 idei despre cum s-ar putea incheia povestea celor 2 femei care isi traiesc viata in perioade diferite dar legate printr-o locatie.
  2. Oamenii fericiti citesc si beau cafea – pentru mine aceasta carte a fost o placere. Am experimentat placerea de a avea o cafenea pe strazile Parisului si de a trai inceputul unei noi etape a vietii protagonistei. Tragedia Dianei si calatoria ei spre descoperirea noului eu ne arata ca oamenii sunt mai puternici decat am crede. Lectiile de viata pot deveni o sursa de energie, motivandu-ne sa mergem mai departe.
  3. Viata e usoara nu iti face griji – daca Oamenii fericiti citesc si beau cafea te-a captivat atunci trebuie sa afli cum se continua povestea Dianei si a cafenelei din minunatul Paris. Povestea care te face sa visezi cu ochii deschisi si parca iti sopteste ca poti avea oricand propriul tau moment de nebunie in care sa iti urmezi cele mai infricosatoare vise.
  4. In ape adanci – este aceasta crima perfecta sau a fost doar o intamplare nefericita? Rolul de detectiv a fost preferatul meu in aceasta poveste. Am investigat alaturi de personaje fiecare pista si am tras concluzii intermediare pana adevarul a iesit la suprafata. Orice are nevoie de putin suspans in viata lui chiar si pentru cateva ore.
  5. Fata din gheata – un alt thriller plin de suspans si o crima de rezolvat. Vor afla detectivii cine este criminalul? Cartea este scrisa intr-un mod lejer dar plin de detalii importante pentru o imaginatie bogata care sa te transpuna langa personaje si sa mergi alaturi de ei la fiecare pas pentru a rezolva misterul din jurul crimei. Ce zici, crezi ca poti descoperi cine este criminalul inaintea detectivilor?

Cartile sunt ideale pentru un weekend relaxant alaturi de un ceai sau un pahar de vin. Vei putea evada intr-o lume plina de mister sau intr-o poveste plina de drama.